Wooncomfort 

De huurappartementen zijn uitgerust met een luxe open keuken met alle inbouwapparatuur. In zes woningtypen zijn de keukens voorzien van een keukeneiland. De plattegronden bieden volop flexibiliteit voor een indeling en inrichting naar eigen inzicht. Ieder appartement wordt aangesloten op het collectieve centrale verwarmingssysteem met vloerverwarming en comfortkoeling, waarmee de temperatuur per woning individueel kan worden geregeld. Door deze verwarmingstechniek zijn radiatoren overbodig, wat een extra flexibele indeling van de appartementen mogelijk maakt. Het aparte toilet en de badkamer met ligbad en douche zijn ruim bemeten en bieden veel comfort en luxe. Door de energiezuinige verwarmingsinstallatie, waterbesparende kranen, HR++ glas en optimale isolatie zullen de energiekosten laag blijven.

Privacy en veiligheid

Het atrium van De Calypso aan de Mauritsweg biedt een bijzonder ruime entree. Het biedt toegang aan de verschillende onderdelen van het gehele complex en is voorzien van een portiersloge en servicebalie. Toren A, het gebouw met de rode gevelelementen, beschikt over 2 liften en een trappenhuis. Met 8 appartementen per verdieping wordt volop privacy geboden. De appartementen zijn uitgerust met een videofooninstallatie en inbraakwerend hang- en sluitwerk. De veiligheid is dus optimaal gewaarborgd.

Parkeren 

Elk appartement heeft de beschikking over 1 privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Vanuit de parkeergarage is er direct toegang tot de centrale entree en de liften van het gebouw.